duminică, iulie 11, 2004

sinergia ROmaneasca

synergia, preluat din greaca veche - synergos: a munci impreuna



Esenta sinergiei sta in pretuirea diferentelor - a le respecta, a construi pornind de la baze solide, a compensa punctele fragile. Odata ce oamenii au avut experienta unei adevarate sinergii, nu vor mai fi niciodata la fel. Vor fi constienti de posibilitatea de a avea astfel de aventuri, care merg dincolo de barierele mentale, in viitor.”





Stephen R. Covey









Synergy este o companie de comunicare, cercetare si public affairs cu sediul in Bucuresti, Romania. Beneficiind de experienta bogata acumulata in ultimii ani si de cunoasterea riguroasa a mediului politic si de afaceri intern, Synergy ofera partenerilor nationali si internationali servicii si solutii integrate de cercetare, comunicare si PR.



Consultanta pe care Synergy o ofera in probleme de comunicare este bazata pe informatie precisa si expertiza reala astfel incat Synergy sa poata elabora strategii si politici de comunicare centrate pe nevoile specifice ale partenerilor sai.











"Echipa" este un termen pe care punem un accent important. Synergy inseamna mai mult decat o companie. Synergy inseamna o echipa de experti beneficiind de pregatire specializata in cele mai prestigioase centre universitare interne si internationale, cu o experienta bogata in activitatea de consultanta. Iar unitatea si coeziunea echipei noastre sunt importante pentru noi, dar mai ales pentru partenerii nostri. Pentru ca ei beneficiaza de ele.





Niciun comentariu: