sâmbătă, iulie 24, 2004

Apa(neorganica),nu este un aliment

,,Sunt întristat cum lumea intelectuala, si mai ales cea medicala trateaza apa ca pe un panaceu, nebanuind ca ea este factorul de pandemie...Oare este asa de greu sa recunoastem ("si Tatal nostru ne va ierta..."):

acest corp fizic al nostru este absolut organic, chiar si asa-zisele elemente minerale (fier, magneziu, calciu...) sunt organice. ĂŽn schimb apape care o folosim este o substanta minerala, un hidroxil. Ea este cea care arde tubul digestiv, de la cavitatea bucala la cea anala, ea este cea care genereaza arteroscleroza, tot ea deregleaza simpaticul si parasimpaticul,dar câte si mai câte... Oamenii folosesc apa fiindca alimentatia denaturata,prin tratarea termica a produselor alimentare, sufera o reactie deoxido-reducere - mai ales ca mediul tratamentului termic se face tot Ă®n apa.Rezulta o sumedenie de elemente anorganice, minerale, Ă®n asa-zisa digestiese produce o cantitate imensa de toxicitate. ĂŽntr-adevar, apa ajuta la diminuarea toxicitatii, dar si cu efectele de mai sus.    

 Citeste cu atentie Planeta Pâinii, nu trebuie sa te grabesti, am mai raspuns la aceasta Ă®ntrebare, dar ceea ce vreau sa scot Ă®n evidenta acum: nutrebuie sa Ă®ntelegi ca trebuie sa renunti la apa. Chiar  am raspuns unui prieten din Adjud care se afla si el, la fel ca si tine, la primul pas; nu trebuie sa te preocupe problema apei, fiindca Ă®n alimentatia naturala - unde se elimina tratamentul termic - automat dispar si toxinele.ĂŽn alimentatia naturala sarurile ramân la nivel organic, ele fiind asimilate Ă®ntr-o simbioza perfecta. ĂŽn majoritatea produselor naturale se afla "apa"lor, asa-zisa seva, care asigura echilibrul hidric al organismului. Dupa 6-7luni de alimentatie naturala vei constata ca nu mai folosesti apa - un frumos exemplu prin care lumea intelectuala ar fi putut constata o realitate simpla, dar sa nu uitam ca traim Ă®ntr-o lume materialista, care mentine o ignoranta oficiala... dar aceasta nu poate afecta curajul individual.    

 ĂŽn aceste zile mii si mii de oameni, la fel ca si tine, Ă®si dau seama ca dreptul la sanatate este real. Ei trec de la aceasta alimentatie denaturata la cea naturala. Spre uimirea noastra, Elta Universitate -România a pus la punct programul Ă®n detaliu al acestui proces. Nu pot uitacuvintele tale: "Vreau o alimentatie sanatoasa pentru mine si pentru copilul meu".     ĂŽn caz ca aveti o suferinta si ati trecut la alimentatia naturala, ebine sa evitati medicamentele, ceea ce aveti nevoie gasiti Ă®n acesteproduse, altfel riscati sa mentineti o aciditate si o toxicitate inutile.

Mi-as dori sa îmi scrieti mai în detaliu despre aceasta situatie, pentru ava explica mai pe larg. ion

.'' Elta University Office" mailto:office@eltauniversitate.ro&YY=22488&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=bPagina principalã a grupului Planeta Pâinii se gãsete lahttp://groups.yahoo.com/group/planeta_painii

Arhiva de Mesaje a grupului se gĂŁsete la http://groups.yahoo.com/group/planeta_painii/messages

* Colectia de Link-uri se gĂŁsete la http://groups.yahoo.com/group/planeta_painii/links

* Colectia de FiÂşiere / Imagini se gĂŁsesc la adresahttp://groups.yahoo.com/group/planeta_painii/files

Pentru aceste categorii îti trebuie un ID (identitate, sau nume de utilizator sau user) de Yahoo!, ele fiind accesibile dupã ce faci "Log In"la Yahoo! Dacã nu ai ID de Yahoo!, cautã pe undeva un link numit "Sign Up".

Va trebui sĂŁ-ti alegi un ID, o parolĂŁ, si sĂŁ completezi un formular cu un minim de date personale. Exista yahoo pentru cunoscatorii de Engleza,It,Fr.,Ger.,Spa.,s.a.m.d.Apoi va trebui sĂŁ te abonezi la grup cu adresa nou creatĂŁ, si sĂŁ ne informezi pentru a o schimba cu cea veche (alte detalii mai jos).

* La rubrica "Images" gĂŁseti imagini cu preparate naturale, dar nu saliva pe tastaturĂŁ...







Niciun comentariu: