luni, septembrie 06, 2004

stagiu la Padova

yes .Am inceput stagiul.Astazi ma acomodez cu normativele si cerintele biroului.Dar pe langa faptul ca ieri a fost ziua Gabrielei din Luxemburg (LA MULTI ANI !-pe aceasta cale si sms macar) l-am salutat pe Jeremy Irons ,Joseph Fiennes-,,Shakespera in love,,si personal pe Al Pacino http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/3629298.stm Nu ,nu sunt si eu in foto..:) De asemenea printre alti salutati cu mana principele tanar al Italiei.

Ar fi cazul sa ma intorc la proiectul de la stagiu si sa vad de acum ce acces voi avea la net.Probabil in pauza de pranz sa incep sa scriu si in weblog cu placere si ca participant la proiectul de educatie permanenta .Mai ales ca construim un ipotetic europroiect la scoala -grundtvig 1 socrate ,grupul meu :dezvoltarea inovativa abilitatilor lingvistice-limba italiana-pentru imigrantii dintr-un carier al padovei,pentru o mai mare integrare ocupationala.

p.s. Pentru cei care mai stau pe ganduri iata a doua sansa:s-au redeschis exceptional inscrierile pentru ciclul 2 YPS .Aici sunt cerintele pentru a candida pentru o cariera ca ,,manager public,,. Detalii la cerere daca lasati comentarii mai jos sau direct pe e mail.Succes!

Niciun comentariu: