duminică, mai 16, 2004

Diverse

Clinica Aquamarine a fost înfiintata în anul 2002 de Daniela Petrescu pentru a compensa lipsa serviciilor profesionale în domeniul psihoterapiei si tratamentelor holistice.





CRISTIAN TABARA este prezentatorul stirilor de la ora 22.00 de la PRO TV, realizator al emisiunii „Parte de carte".

"Rottweillerul Blacky mi-a fost daruit in urma cu trei ani si jumatate. Pentru mine, el este un copil diferit, iar aceasta spune tot despre ceea ce cred... nevoile, manifestarile, afectiunea, raspunsul sau umorul unui catel il fac foarte asemanator unui copil mic. Invata sa comunice cu noi intr-un limbaj strain lui, pe care il inventeaza si il aplica atat de spectaculos, incat relatia cu catelul devine o adevarata fascinatie. "

[citeste articolul...]





Posedat de diavol sau tulburare de personalitate?

CATALINA TUDOSE este medic primar psihiatru si fondator al Societatii Romane Alzheimer si al Asociatiei Psihiatrice Romane: "Trasatura care poate fi legata de exorcizare este sugestibilitatea. Fie ca ne referim la personalitatea multipla sau alte tipuri de personalitati imature (de tip isteric, narcisic), instabile emotional, la cele cu deficit intelectual sau la schizofrenie, toate presupun un nivel ridicat de sugestibilitate." [citeste articolul...]





FASHION

Lenjeria intima dezvaluie limbajul seductiei .....

www.realage.com

varsta reala..



http://www.psihoterapie.ro/



Bine ati venit pe noua pagina a Federatiei Romane de Psihoterapie







..



stirile mondiale in romana..





versiunea ro a bbc



succes!









Niciun comentariu: